Ada Masalı 7. Bölüm : Yhkmazz9encrem - Romantik hikayesi ve ada atmosferinin büyüleyici etkisiyle yaz döneminin sevilen dizilerinden ay yapım imzalı 'ada masalı'nın yeni bölümünde nefesler tutulacak.. Ama ada halkını asıl sarsacak bomba, poyraz'ın arazilerini satın almaya çalışan şirketin perde arkasında hakan'ın olduğunun anlaşılmasıdır. Dizinin yeni bölümü 03 ağustos 2021, salı akşamı yayınlanacak. Yeni bölüm 3 ağustos salı günü saat 20.00'da star tv'de. Ada masalı'nın son bölümünde aralarında duygusal anlamda bir şey olmasını istemediğini söyleyen haziran'ı (ayça ayşin turan) bir anda öpen poyraz (alp navruz) bundan sonra işlerin değişeceğinin de mesajını verirken hikayenin başından bu yana haziran'ınpoyraz'dan sakladığı sırrı i̇dil ortaya çıkarıyor. Haziran artık her şeyi göze alıp aşık olduğu adama tüm gerçeği itiraf etmeye karar verir, ancak i̇dil'in ortalığı karıştırmasıyla her şey alt üst olur…

Ada masalı 3 ağustos 2021 salı akşamı star'da. Bölüm fragmanı haberimizde… ada masalı yeni bölüm fragmanı izle. Son bölümü ile star tv ekranlarında yayınlandı. Diyarbakır'da iki otomobil çarpıştı 2.636. İçeceğinin kapağını dişiyle açmaya çalışan adam 1.875.

5sqthpzazyymwm
5sqthpzazyymwm from i11.haber7.net
Haziran artık her şeyi göze alıp aşık olduğu adama tüm gerçeği itiraf etmeye karar verir, ancak i̇dil'in ortalığı karıştırmasıyla her şey alt üst olur… Dizinin yeni bölümü 03 ağustos 2021, salı akşamı yayınlanacak. Ada masalı 7.bölüm önizleme hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. Başrollerinde alp navruz ve ayça ayşin turan'ın yer aldığı ada masalı dizisinin son bölümünde haziran ile poyraz yakınlaşıyor. Diyarbakır'da iki otomobil çarpıştı 2.636. Son bölümü izlemek ve yeni bölümleri kaçırmamak için tıkla! Vapuru da kaçırınca mecburen ada'da kalırlar. Ada masalı 3 ağustos 2021 salı akşamı star'da.

Ayça ayşin turan ve alp navruz'un başrollerini paylaştığı star tv'nin yeni romantik komedi dizisi ada masalı yaz sezonunda ay yapım imzası ile star tv'de ekranlara gelecek.

Son bölümü ile star tv ekranlarında yayınlandı. Bölüm 3 ağustos 2021 salı star'da başladığında canlı olarak takip edebilir, bitincede full hd tek parça olarak izleyebilirsiniz. Seyircisinin karşısına romantik bir aşk hikayesi ile çıkan ada masalı, izleyenlere adeta ilk aşkın büyüsünü hissettiriyor. Başrollerinde alp navruz ve ayça ayşin turan'ın yer aldığı ada masalı dizisinin son bölümünde haziran ile poyraz yakınlaşıyor. Poyraz'ı daha önce hiç bu kadar mutlu görmeyen haziran ise aliye'nin o uyurken ona anlattıklarını hatırladığından korkmaktadır. İşte, 3 ağustos 2021 tarihinde yayınlanan ada masalı dizisinin 7. Ada masalı'nın bu hafta yayınlanacak yeni bölümünde neler yaşanacak? Bölüm full hd kalitesinde star tv'de. Yeni bölümleri ile her salı ekranlara gelen ada masalı dizisinde bu kez haziran ve poyraz arasındaki samimiyet bir hayli. Ada masalı yeni bölüm fragmanı yine birbirinden heyecanlı gelişmelere sahne olacak. Başrollerinde alp navruz ve ayça ayşin turan'ın yer aldığı ada masalı dizisi bu akşamki bölümüyle de sevenlerinden tam not aldı. Ama ada halkını asıl sarsacak bomba, poyraz'ın arazilerini satın almaya çalışan şirketin perde arkasında hakan'ın olduğunun anlaşılmasıdır. Ada masalı 7.bölüm önizleme hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır.

Ada masalı 3 ağustos son bölüm tek parça youtube i̇zle! Son bölümü izlemek ve yeni bölümleri kaçırmamak için tıkla! Bölüm full hd kalitesinde star tv'de. Ada masalı yeni bölüm fragmanını en iyi reklamsız ve kaliteli olarak izlemeniz için web sitemizde. Ada masalı yeni bölüm izle.

Plappieocczalm
Plappieocczalm from img.gecce.com
Hemen izlemek için burayı ziyaret edebilirsiniz. Bölüm ile 3 ağustos salı akşamı star tv ekranlarından izleyebilirsiniz. Yeni bölümleri ile her salı ekranlara gelen ada masalı dizisinde bu kez haziran ve poyraz arasındaki samimiyet bir hayli. Başrollerinde alp navruz ve ayça ayşin turan'ın yer aldığı ada masalı dizisinin son bölümünde haziran ile poyraz yakınlaşıyor. Romantik hikayesi ve ada atmosferinin büyüleyici etkisiyle yaz döneminin sevilen dizilerinden ay yapım imzalı 'ada masalı'nın yeni bölümünde nefesler tutulacak. Ada masalı'nın bu hafta yayınlanacak yeni bölümünde neler yaşanacak? İki hamlede mat olan adamın komik tepkisi 3.088. Ay yapım imzalı, başrollerinde ayça ayşin turan ve alp navruz'un yer aldığı romantik komedi türündeki televizyon dizisidir.

Aliye'nin uyanması bütün ada halkında sevinç yaratır.

İki hamlede mat olan adamın komik tepkisi 3.088. Hemen izlemek için burayı ziyaret edebilirsiniz. Ne olduğunu anlayamadan kendisini poyraz'la dans yarışmasında dans ederken bulan haziran çok geçmeden patronu tarafından yanlış yönlendirildiğini öğrenir. Ada masalı 7.bölüm izle full 3 ağustos 2021 tarihli star tv dizisi tek parça ve hd olarak ada masalı son bölüm izleme için burada. Haziran artık her şeyi göze alıp aşık olduğu adama tüm gerçeği itiraf etmeye karar verir, ancak i̇dil'in ortalığı karıştırmasıyla her şey alt üst olur… Ay yapım imzalı, başrollerinde ayça ayşin turan ve alp navruz'un yer aldığı romantik komedi türündeki televizyon dizisidir. Ada masalı son bölüm izle 7. .ada masalı dizi oyuncuları sevgilileri ve eşleri ada masalı 6 bölüm ada masalı 7 bölüm fragmanı, kazara aşk 4 bölüm, maraşlı 26 bölüm final, kalp yarası 4 bölüm, kalp yarası 3 bölüm, gündeme damga vuran yılın sürpriz aşkları, bu sahneye yürek dayanmaz baht oyunu 6 bölüm, sol yanım my left. Star tv ekranlarında büyük beğeniyle izlenen ada masalı dizisinin yeni bölümü 3 ağustos salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Ada masalı yeni bölüm fragmanı yine birbirinden heyecanlı gelişmelere sahne olacak. Aliye'nin uyanması bütün ada halkında sevinç yaratır. Bölüm fragman ile 3 ağustos 2021 salı akşamı tv kanalında kaldıği yerden izleyicisiyle buluşmaya devam edecek. Ayça ayşin turan ve alp navruz'un başrollerini paylaştığı star tv'nin yeni romantik komedi dizisi ada masalı yaz sezonunda ay yapım imzası ile star tv'de ekranlara gelecek.

Ada masali yeni̇ bölüm özeti̇ aliye'nin uyanması bütün ada halkında sevinç yaratır. Bölüm 3 ağustos 2021 salı star'da başladığında canlı olarak takip edebilir, bitincede full hd tek parça olarak izleyebilirsiniz. Ayça ayşin turan ve alp navruz'un başrollerini paylaştığı star tv'nin yeni romantik komedi dizisi ada masalı yaz sezonunda ay yapım imzası ile star tv'de ekranlara gelecek. Ada masalı yeni bölüm fragmanını en iyi reklamsız ve kaliteli olarak izlemeniz için web sitemizde. Ay yapım imzalı, başrollerinde ayça ayşin turan ve alp navruz'un yer aldığı romantik komedi türündeki televizyon dizisidir.

Xpcsdcjyxrvinm
Xpcsdcjyxrvinm from cdn1.startv.com.tr
Ada masalı 7.bölüm 2.fragmanı yayınlandı! Başrollerinde alp navruz ve ayça ayşin turan'ın yer aldığı ada masalı dizisinin son bölümünde haziran ile poyraz yakınlaşıyor. İki hamlede mat olan adamın komik tepkisi 3.088. Haziran artık her şeyi göze alıp aşık olduğu adama tüm gerçeği itiraf etmeye karar verir, ancak i̇dil'in ortalığı karıştırmasıyla her şey alt üst olur… Son bölümü ile star tv ekranlarında yayınlandı. .ada masalı dizi oyuncuları sevgilileri ve eşleri ada masalı 6 bölüm ada masalı 7 bölüm fragmanı, kazara aşk 4 bölüm, maraşlı 26 bölüm final, kalp yarası 4 bölüm, kalp yarası 3 bölüm, gündeme damga vuran yılın sürpriz aşkları, bu sahneye yürek dayanmaz baht oyunu 6 bölüm, sol yanım my left. Ayça ayşin turan ve alp navruz'un başrollerini paylaştığı star tv'nin yeni romantik komedi dizisi ada masalı yaz sezonunda ay yapım imzası ile star tv'de ekranlara gelecek. Bölüm 3 ağustos 2021 salı star'da başladığında canlı olarak takip edebilir, bitincede full hd tek parça olarak izleyebilirsiniz.

Yeni bölümleri ile her salı ekranlara gelen ada masalı dizisinde bu kez haziran ve poyraz arasındaki samimiyet bir hayli.

İşte, 3 ağustos 2021 tarihinde yayınlanan ada masalı dizisinin 7. Adaya veda etmek üzere vapura binen haziran'a son dakikada poyraz'ın yetişip gitme! demesi ikili arasında romantik anlara sebep oldu. Haziran artık her şeyi göze alıp aşık olduğu adama tüm gerçeği itiraf etmeye karar verir, ancak i̇dil'in ortalığı karıştırmasıyla her şey alt üst olur… Seyircisinin karşısına romantik bir aşk hikayesi ile çıkan ada masalı, izleyenlere adeta ilk aşkın büyüsünü hissettiriyor. Sevilen dizi ada masalı 7.bölümü yayınlandı. Ada masali yeni̇ bölüm özeti̇ aliye'nin uyanması bütün ada halkında sevinç yaratır. Ada masalı 3 ağustos son bölüm tek parça youtube i̇zle! Hazira'a oldukça yakınlaşan poyraz haziran'a beni ilk öptüğünde de anlamıştım, şimdi poyraz'ı diğer kadınlardan kıskanan haziran'ın tüm sakladıkları ortaya çıkar ve durumlar karışır. Poyraz'ı daha önce hiç bu kadar mutlu görmeyen haziran ise aliye'nin o uyurken ona anlattıklarını hatırladığından korkmaktadır. .ada masalı dizi oyuncuları sevgilileri ve eşleri ada masalı 6 bölüm ada masalı 7 bölüm fragmanı, kazara aşk 4 bölüm, maraşlı 26 bölüm final, kalp yarası 4 bölüm, kalp yarası 3 bölüm, gündeme damga vuran yılın sürpriz aşkları, bu sahneye yürek dayanmaz baht oyunu 6 bölüm, sol yanım my left. Aliye'nin uyanması bütün ada halkında sevinç yaratır. Bölüm 3 ağustos 2021 salı star'da başladığında canlı olarak takip edebilir, bitincede full hd tek parça olarak izleyebilirsiniz. Star tv ekranlarında büyük beğeniyle izlenen ada masalı dizisinin yeni bölümü 3 ağustos salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.